Ruilen & Retourneren

Livingandglamour.nl streeft naar een goede service waarbij het mogelijk is om producten te retourneren cq te ruilen. Het retourneren en/of ruilen van producten dient wel aan de volgende voorwaarden te voldoen:

1. Uiterlijk binnen 14 kalenderdagen retourneren;

2. Wij nemen alleen producten terug in ons assortiment als deze retour gezonden worden in oorspronkelijke staat (schadevrij en met originele verpakking) of niet voor langere tijd gebruikt zijn met daarbij de door ons verstuurde pakbon;

3. Artikelen die op bestelling zijn ingekocht, kunnen niet retour genomen of geruild worden;

4. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd.
Het is mogelijk dat de kleuren van de producten afwijken van de werkelijke kleur van het product. Deze kleurafwijking is overigens niet substantieel, maar kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld lichtval van de betreffende foto-opname. Livingandglamour.nl is hiervoor niet aansprakelijk.

Je hebt het recht een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering is er nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten wordt gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan er contact opgenomen worden via info@Livingandglamour.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het verzenden van retouren is altijd op eigen risico van de klant. Indien sprake is van een fout door Livingandglamour.nl zal Livingandglamour.nl de kosten dragen voor de retourzending. Deze verzendkosten worden aan de klant terugbetaald.

We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@Livingandglamour.nl


Top