Veilig betalen

Op livingandglamour.nl kun je eenvoudig winkelen en veilig betalen. We werken samen met Mollie, een gerenommeerde partij voor betalen. Daarnaast gebruiken we een beveiligde SSL verbinding waarmee alle privacygevoelige gegevens versleuteld worden verzonden. Kortom, je winkelt veilig en vertrouwd in de livingandglamour.nl webshop.

Betalen met iDEAL
Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Betalen met creditcard (Visa, Mastercard en American Express) 
Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa, Mastercard of AMEX. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van jouw creditcard en bevat drie cijfers. Houd jouw creditcard dus bij de hand.

Bancontact / Mr Cash (online bankieren België)
Met Bancontact / Mr Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je aangesloten bent bij Bancontact / Mr Cash. Je kunt betalen met een Bancontact / Mr Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Wij  helpen je graag verder. We zijn bereikbaar via info@livingandglamour.nlen telefoon +31 (0)6 10989898

Bankgegevens
T.n.v. : Living And Glamour
IBAN : NL 71 RABO 0321910931
BIC: RABONL2U


Top