OOZOO Smartwatch Taupe/Rose 45mm Q00302

Q00302

Nieuw

OOZOO Smartwatch taupe/rose 45mm Q00302

€ 99,95

OOZOO Smartwatch Q00302 Rubber taupe/rose 45 mm

Deze functionele smartwatch heeft 2 ‘snel-knoppen’ en wordt verder bediend door middel van een simpele swipe naar links of rechts. Daarnaast heeft deze prachtige smartwach een full touch screen wijzerplaat en kun je kiezen uit originele OOZOO wijzerplaten.

Blijf fit! De smartwatch is uitgerust met een hartslag-, bloeddruk- en slaapmonitor. Daarnaast heeft de horloge een stappen- en calorieënteller. Met de zuurstofsaturatiemeter kan de zuurstof in het bloed worden gemeten. Ook kun je jouw bewegingsactiviteit bijhouden door het horloge op sportmodus te zetten. Hierin kun je aangeven welke sport je aan het uitoefenen bent. Tegelijkertijd kies je de muziek die jij wilt horen.

Blijf up-to-date!
Naast de fit- en gezondheidsfuncties zijn er ook een aantal coole functies, die ervoor zorgen dat jij up-to-date blijft. Zo kun je al jouw notificaties, oproepen en het weerbericht ontvangen.

Blijf bij jezelf!
Deze OOZOO smartwatch heeft een rubberen band. Daarnaast kun je uit 3 originele OOZOO wijzerplaten kiezen voor jouw smartwatch, via de app zijn meer wijzerplaten beschikbaar. De wijzerplaat kan met eigen achtergrond.

Blijf opgeladen!
De smartwatch is gemakkelijk op te laden met de USB-charger die bij de smartwatch wordt geleverd en de batterij gaat wel tot 7 dagen (afhankelijk van gebruik) mee!

  • Breedte band: 20 mm
  • Diameter kast: 45 mm
  • Schermgrootte: 1,3 inch IPS
  • Waterdicht: IP67 (1 meter diep water voor max. 30 minuten)
  • Batterijcapaciteit: 180 mAh
  • Kan met zowel Android als IOS telefoons worden gekoppeld (vanaf iOS 8.0/Android 4)De gebruiksaanwijzing kun je terugvinden op www.oozoo.com/sw/. Bewaar jouw aankoopbewijs goed,het is tevens het garantiebewijs.
Artikelnummer Q00302
Merk OOZOO
Maat diameter 45
Kleur taupe/rose
Materiaal RVS

Anderen kochten ook

Top